PERSONVERNERKLÆRING

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.himleshundeskule.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Vi innhenter informasjon om deg når du sender inn et kontaktskjema på vår side.

Hva vi innhenter og lagrer

Mens du besøker siden vår, vil vi innhente og lagre:

 • Data i skjemafelter: Skjemafeltene bruker vi til for eksempel å innhente informasjon som Navn, Email og annet.
 • Lokasjon, IP-adresse og type browser: vi bruker dette i hensikt som geolokalisere brukere og redusere spam aktivitet.
 • Transaksjonsdetaljer: vi kan be deg om å skrive inn dette for eksempel for å tilby abbonement tjenester og for å ha oversikt over betalingsdetaljene for abonnementstjenester.

Vi bruker også cookies for å holde oversikt over elementer i skjemaet mens du surfer på siden vår.

Når du fyller ut et skjema, så vil vi be deg om å gi informasjon inkludert navnet ditt, adressen, email, og noen ganger telefonnummer, kredittkortinformasjon/betalingsinformasjon, brukernavn, passord eller andre typer skjema felter som er tilgjengelig i skjemabyggeren. Vi benytter denne informasjonen til følgende formål:

 • Sende deg informasjon om kontoen din og ordren din
 • Svare på dine spørsmål, inkludert transasksjonsdetaljer og klager
 • Utføre betalinger og forhindre svindel
 • Sett opp kontoen din for denne siden
 • Å få utført eventuelle juridiske forpliktelser vi ha, for eksempel beregne offentlige avgifter
 • Forbedre vårt tilbud
 • Sende deg reklame, hvis du velger å motta det
 • Eller enhver annen service som skjemaet var lagd for å utføre, og det er nødvendig informasjon

Hvis du oppretter en brukerkonto, vil vi lagre navnet ditt, adressen, email og telefonnummer som vil bli brukt til å autofylle skjemaer når du vil sende det inn senere.

Vi vil lagre informasjon om deg så lenge som vi trenger informasjonen for formålet som vi innhenter og bruker det, og vi er ikke juridisk forpliktet til å beholde det. For eksempel, vil vi lagre informasjon fra skjemaet i maks 5 år. Dette inkluderer navnet ditt, adressen din,email og bilde av signatur.

Hvem hos oss har tilgang

Medlemmer av teamet vårt har tilgang til den informasjonen du gir oss. For eksempel, både administratorer og redaktører har tilgang til:

 • Informasjon i innsendte skjemaer og andre detaljer relatert til skjemaet
 • Kundeinformasjon som ditt navn, e-mail og adresse

Våre team medlemmer har tilgang til denne informasjonen for å behandle påmelding og hjelpe deg.

Hva vi deler med andre

Vi deler ingen informasjon med tredjeparter, med unntak av det som står under.

Betalinger

Vi aksepterer noen betalinger gjennom PayPal. Når betalingen blir behandlet, vil noe av dine data bli sendt til PayPal, inkludert informasjon som kreves for å gjennomføre betalingen, feks totalt kjøp og fakturainformasjon.

Vær vennlig å se PayPal Privacy Policy for flere detaljer,

Tilgjengelige moduler

Noen ganger sender vi vakre mailer gjennom MailChimp. Når e-mailer blir behandlet, vil noe av dine data bli send til MailChimp, inkludert informasjon som kreves for å sende mailer, slik som navn, e-mailadresse, og annen informasjon som du gir.

Vær vennlig å se MailChimp Privacy Policy for flere detaljer.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med tredjepart med unntak av det som er nevnt over.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Vi kan kontaktes på post@himleshundeskule.no

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Kameraovervåkning

Det er kameraovervåkning på treningsområdet, både inne og ute. Opptakene blir jevnlig slettet. Opptakene blir kun sett på ved skader, og evt stikkprøver.